Voks behandling /Sugaring

En voks behandling er skånsom mod din hud og holder ca. 5 uger. Når hårene vokser ud igen er de mere bløde end hvis du fjerner dem med en skraber. Ligesom de fleste oplever hår væksten minimeres. Voksbehandlinger kan udføres overalt på kroppen. Voks er både til mænd og kvinder. 

En voks behandling er ikke smertefri, men det gør ikke så ondt som de fleste tror :-)

Vi vokser med sukkervoks og almindelig voks. Sukkervoks - sugaring,  giver et silkeblødt resultat, da alle døde hudceller fjernes. Ingen kemikalier, kun sukker og vand. Kan bruges til alle hudtyper og til forskel for almindelig voks, hives hårene af med hårets vokseretning og er dermed mindre smertefuld og giver færre knækkede hår.

Sukkervoks fjernes nemt med vand, så ingen klistrende voks rester.

Undgå olie og creme inden behandling. Hårene bør være ca. 1/2 cm lange for bedste resultat. Fjern ikke hårene i 2 uger før en voksbehandling, da hårene ellers kan være for korte til at vi kan fjerne dem.

Vi ser en voks behandling som ren velvære. Både mænd og kvinder kan være flove over deres hårvækst, for os er det en naturlig ting at udføre en voksbehandling. Så hos os, skal du ikke være flov over at vise dit "problem" frem. Vi ved du går glad ud af døren.         

Se priser under " Bestil tid "