Slankemaskiner

Lipo Laser

Lipo Laser er en non-invasiv slankebehandling eller slank uden fedtsugning.

Lipo Laser er en af de nyeste teknologier indenfor slankebehandling og er en super effektiv måde at komme uønsket fedt til livs. Den hjælper også på cellulites og strækmærker og strammer huden op.

Lipo Laser er sikker fjernelse af stædige fedt depoter som er svære at komme af med, også selv om du lever sundt eller dyrker motion.

Lipo Laser har taget en stor del af verden med storm og vi er stolte over at kunne tilbyde denne fantastiske slanke behandling i vore klinik og nu med de sidste nye maskiner.

Lipo Laser arbejder med en bølgelængde på 635-650nm som er målrettet fedtcellerne. Når fedtcellerne stimuleres frigives vand, fedtsyre og glycerol, kendt som Triglycerides.

Triglycerides frigives normalt fra fedtcellerne når kroppen har brug for energi og Lipo Laser er derfor en sikker behandlingsform. De skrumpede fedtceller fjernes helt naturligt via vore lymfesystem.

På en enkelt behandling fjernes der mellem 40 og 60 gram fedt. I 1 gram fedt er der 9 kalorier, så det svarer til mellem 360 og 540 kalorier pr. behandling. Lipo Laser reducerer centimeter og giver dig en flot figur. For at få det optimale ud af behandlingen, anbefaler vi en sund kost og 30 min motion efter en Lipo Laser behandling og at du ikke spiser ris, brød, pasta og kartofler 24 timer før og efter behandlingen.

Sådan foregår en behandling:

Vi måler dig før og efter første behandling. Ved femte og sidste behandling og vi tager gerne før og efter billeder hvis du ønsker det, så du kan følge resultatet. Du får laser pads sat de forskellige steder du ønsker at tabe dig. Herefter ligger du og slapper af i 30 min. Behandlingen er yderst behagelig.

  • 1 behandling 495,-
  • 10 behandlinger 2995,-

 

EMS, elektronisk muskelstimulering 

EMS Slankebehandling toner og strammer din krop op. Du taber cm mens du ligger og slapper af i 30 min. Huden bliver strammet op, du taber dig og oplever en bedre velvære. EMS kan benyttes på knæ, lår, balder, mave, talje, ryg og arme og alle områder kan behandles ved hver behandling. EMS har flere forskellige programmer og kan bla bruges til Slankeprogram, fedtforbrænding, Cellulites, opstramning af huden og opstramning af bækkenbund, muskelspændinger, lymfedrænage og muskelopbygning. EMS terapi kan benyttes af både slanke og overvægtige personer. Hos slanke personer er det oftest ikke så relevant, at opnå et vægttab, men nærmere at opstramme og forme kroppen. Hos overvægtige er der derimod ofte et ønske om vægttab, centimeter-tab samt en nedsættelse af kroppens fedtprocent.

En 30 min. EMS behandling svarer til ca. 6 timers intensiv træning i et fitnesscenter og 900 mavebøjninger. Du kan sagtens kombinere EMS behandlinger med din normale konditions- og fitnesstræning, sørg blot for at holde hviledage indimellem, så kroppen får ro til at genopbygge, på den måde opnår du de bedste resultater.

EMS står for elektronisk muskel-stimulering. Med dette forstås en træning af kroppen ved hjælp af elektrodemåtter, der udsender en mindre elektrisk strøm gennem musklen. Derved opnås den samme synlige effekt, som svarer til træning i et motionscenter. EMS terapi forbrænder fedtcellerne i kroppen, trækker bindevævet sammen og opstrammer huden, så den kommer til at ligge smidigt, silkeglat og blødt over kroppen. Dette skaber en smuk og velformet silhuet, der giver kvinder et stramt, fast og slankt udseende, uden at få kroppen til at se fyldig eller muskuløs ud. Kvindens muskler er mest feminine, når de er lange, slanke og gennemtrimmede. Dette kan opnås gennem EMS behandlinger. Hos mænd skabes en veltrimmet og markeret krop, der synliggør de trænede muskler og derigennem tydeligt fremhæver de maskuline træk. Mandens muskler skal være korte og fyldige, for at udstråle en veltrænet og sund krop.

Sådan foregår behandlingen:

Vi måler ved første og sidste behandling og vi tager gerne før og efter billeder, hvis det ønskes så du kan følge resultatet. Vi anbefaler 2 behandlinger om ugen. Elektroderne påsættes på de ønskede behandlingsområder, hvorefter du ligger i 30 min og bliver trænet.

  • 1 behandling 495,-
  • 10 behandlinger 2995,-

 

Ultralyd 

Ultralyd får fedtcellerne til at vibrerer. Vibrationen gør at fedtcellemembranen ødelægges og får fedtcellerne til at briste. Hermed frigives vand, fedtsyre og glycerol = Triglyceride. Triglycerides frigives normalt fra fedtcellerne når kroppen har brug for energi og ultalyd er derfor en sikker behandlingsform. Denne fedtsyre er ganske ufarlig for kroppen og udskilles via vore lymfesystem. Ultralyd er en non-invasiv behandling og er ganske ufarligt. Den bruges til permanent fjernelse af de fedtceller der ligger i underhuden. De indre fedtlag ligger beskyttet under musklerne. Ultralyd kan også benyttes på dobbelthage og kinder.

Vi anbefaler 1 - 2 behandlinger om ugen.

  • 1 behandling 595,- 
  • 6 behandlinger Kr. 2995.- 

 

Book tid: 

Book tid Klik her eller ring til os på telefon 28681490