Slank i en fart

Slank i en fart er vore ultimative slanke og detox behandling, for dig hvor det gerne må gå lidt hurtigt. Strammer ynglingsbukserne eller kjolen, som du skal have på i weekenden, så kan slank i en fart hjælpe dig. Her reducerer du centimeter, får det godt i kroppen og oplever et større velvære. Slank i en fart er et boost til kuren eller blot en forkælelse for dig selv.

Vi har mange kunder som får et kur forløb med slank i en fart, men også kunder som kommer optil til en fest, hvor kjolen eller bukserne strammer og lige får en behandling for at kunne komme i fest tøjet eller inden ferien for at komme i sommer kjolerne. Lige gyldig hvilken grund du kommer med, så er vi klar til at hjælpe dig. 

Slank i en fart er en virkelig effektiv behandling, som giver gode resultater efter bare en behandling. Vi arbejder også med detox af affaldsstoffer, hvilket er med til at sætte gang i vægttabet. Hvis affaldstofferne blokerer er det svært at tabe sig og det kniber med energien.

  • 1 behandling 895,-.  
  • 6 behandlinger 4475

Behandlingstid er ca. 2 timer.

Sådan foregår behandlingen

Vi måler dig på optil 10 forskellige steder på kroppen og tager gerne før og efter billeder, så du kan følge resultateterne.

Vi starter med en kombi behandling med Lipo Laser og lymfedrænage som hjælper affaldsstofferne ud, herefter ultralyd og en effektiv Bioslimming detox og slanke wrap.

Herefter måler vi igen og du vil blive overrasket over hvor mange centimeter der er væk og hvor let du er i kroppen.