Elektronisk muskelstimulering

Hvad er EMS:

EMS står for elektronisk muskel-stimulering. Med dette forstås en træning af kroppen ved hjælp af elektrodemåtter, der udsender en mindre elektrisk strøm gennem musklen. Derved opnås den samme synlige effekt, som svarer til træning i et motionscenter. EMS terapi forbrænder fedtcellerne i kroppen, trækker bindevævet sammen og opstrammer huden, så den kommer til at ligge smidigt, silkeglat og blødt over kroppen. Dette skaber en smuk og velformet silhuet, der giver kvinder et stramt, fast og slankt udseende, uden at få kroppen til at se fyldig eller muskuløs ud. Kvindens muskler er mest feminine, når de er lange, slanke og gennemtrimmede. Dette kan opnås gennem EMS behandlinger. Hos mænd skabes en veltrimmet og markeret krop, der synliggør de trænede muskler og derigennem tydeligt fremhæver de maskuline træk. Mandens muskler skal være korte og fyldige, for at udstråle en veltrænet og sund krop.

  • EMS slankebehandling toner og strammer din krop op. Du taber cm mens du ligger og slapper af i 30 min.
  • Huden bliver strammet op, du taber dig og oplever en bedre velvære.
  • EMS kan benyttes på knæ, lår, balder, mave, talje, ryg og arme og alle områder kan behandles ved hver behandling.
  • EMS har flere forskellige programmer og kan bla bruges til Slankeprogram, fedtforbrænding, Cellulites, opstramning af huden og opstramning af bækkenbund, muskelspændinger, lymfedrænage og muskelopbygning.
  • EMS terapi kan benyttes af både slanke og overvægtige personer. Hos slanke personer er det oftest ikke så relevant, at opnå et vægttab, men nærmere at opstramme og forme kroppen. Hos overvægtige er der derimod ofte et ønske om vægttab, centimeter-tab samt en nedsættelse af kroppens fedtprocent.
  • En 30 min. EMS behandling svarer til ca. 6 timers intensiv træning i et fitnesscenter og 900 mavebøjninger. Du kan sagtens kombinere EMS behandlinger med din normale konditions- og fitnesstræning, sørg blot for at holde hviledage indimellem, så kroppen får ro til at genopbygge, på den måde opnår du de bedste resultater.

Pris:

1 behandling Kr. 349 / 10 behandlinger Kr. 2700

Vi måler ved første og sidste behandling og vi tager før og efter billeder, hvis det ønskes så du kan følge resultatet. Vi anbefaler 2 behandlinger om ugen.