dermaOXY - Fugt boost til din hud

En behandling med dermaOXY booster din hud med fugtgivende serum og ren ilt (oxygen), som opstrammer og udglatter huden. dermaOXY er en del af den fremtidige hudpleje, med produkter til både hud og hår, og kan bruges af begge køn. Et løft, der gør brug af kendte ingredienser i samarbejde med oxygen.

  • - Ingen kirurgiske indgreb
  • - Ingen injektioner
  • - Ingredienser, som optimerer huden, øger kollagen- og elastinproduktionen
  • - Synlig effekt efter kun 20 minutter
  • - En flot udstråling som resultat

Behandlingen er meget behagelig og afslappende og føles som et køligt boost af din hud. Du vil føle en luksuriøs forkælelse af din hud og en følelse af opstrammelse af huden. En luksuriøs hudbehandling med synlige resultater.

  • Dobbelt Afrens
  • Peeling
  • Dermaoxy behandling
  • Afslutning med dermaOXY Serum, øjen & dagcreme 

Behandlingstid 45 min.

Kr. 550,00 - Ved køb af kurforløb er 6. behandling gratis Kr. 2700,00 ialt for 6 behandlinger.

Efter flere regelmæssige behandlinger (6 behandlinger anbefales) vil huden få sit ungdommelige udseende tilbage. 1 behandling giver resultater, men ved kurforløb er det nærmest mirakler der udrettes.

Ved kurforløb 1 behandling om ugen i 6 uger og herefter 1 behandling hver 4 til 12 uge alt efter behov.

En dermaOXY behandling har et højt indhold af hyaluronsyre, algeekstrakt og syn AKE peptide, der i kombination med de øvrige ingredienser aktivt udglatter rynker og fine linjer i huden. SYN serum får ansigtets muskler til at slappe af, virker forebyggende og forhindrer dannelsen af rynker. En behandling med SYN serum giver en øjeblikkelig synlig reducering af rynker og tilfører huden næring. Anbefales ved dybere rynker, hvor virkningen ønskes her og nu. Særlig velegnet til opfriskning af aldrende og rynket hud.

Ved en dermaOXY oxygenbehandling tilføres huden ilt og serum under højt tryk. dermaOXY oxygen-behandling giver nyt liv til din hud, med tilførsel af 90% ren ilt. Du vil se resultatet efter 1. behandling, men vi anbefaler dig en kur med 6 behandlinger, og derefter regelmæssige behandlinger, så din hud forbliver vital og flot. En behandling vil vare omkring 45 minutter. 

dermaOXY er bla kendt fra Vild med dans og er at finde på 140 klinikker i Danmark og er repræsenteret i 23 andre lande.

dermaOXY’s behandlinger og plejeprodukter tilfører hud og hårbund fugt med den aktive hyaluronsyre, en stor mængde antioxidanter og en aktiv vitamintilførsel, der aktiverer hudens egen celle- og kollagenproduktion.

dermaOXY har også serie til hjemmebrug. Se den her