Mini Ansigtsbehandling

Trænger ansigtet til lidt forkælelse, skal du i byen eller vil du bare forkæle dig selv. Denne mini ansigtsbehandling, frisker ansigtet op, huden bliver gennemfugtet og silkeblød. Rynker og fine linjer formindskes. Peelingen renser huden i dybden og masken har en øjeblikkelig løftende effekt på huden og er skøn at ligge med.

Behandlingen består af: Dobbelt afrens, Peeling, Maske, Serum, dagcreme og øjencreme

Pris 299,-. Tilbud 249,- Behandlingstid 45 min.

dermaOXY

En behandling med dermaOXY booster din hud med fugtgivende serum og ren ilt (oxygen), som opstrammer og udglatter huden. dermaOXY er en del af den fremtidige hudpleje, med produkter til både hud og hår, og kan bruges af begge køn. Et løft, der gør brug af kendte ingredienser i samarbejde med oxygen.

En dermaOXY behandling har et højt indhold af hyaluronsyre, algeekstrakt og syn AKE peptide, der i kombination med de øvrige ingredienser aktivt udglatter rynker og fine linjer i huden. SYN serum får ansigtets muskler til at slappe af, virker forebyggende og forhindrer dannelsen af rynker. En behandling med SYN serum giver en øjeblikkelig synlig reducering af rynker og tilfører huden næring. Anbefales ved dybere rynker, hvor virkningen ønskes her og nu. Særlig velegnet til opfriskning af aldrende og rynket hud.

Ved en dermaOXY oxygenbehandling tilføres huden ilt og serum under højt tryk. dermaOXY oxygen-behandling giver nyt liv til din hud, med tilførsel af 90% ren ilt. Du vil se resultatet efter 1. behandling, men vi anbefaler dig en kur med 6 behandlinger, og derefter regelmæssige behandlinger, så din hud forbliver vital og flot. En behandling vil vare omkring 45 minutter. dermaOXY’s behandlinger og plejeprodukter tilfører huden fugt med den aktive hyaluronsyre, en stor mængde antioxidanter og en aktiv vitamintilførsel, der aktiverer hudens egen celle- og kollagenproduktion.

Behandlingen består af: Dobbelt afrens, Peeling, dermaOXY, Serum, dagcreme og øjencreme

Pris 550,-. Behandlingstid 45 min.

5D from Paris

5D from Paris er en revolutionerende nyhed fra Paris. Kendt og benyttet af alle de kendte og nu også i Danmark. Vi er stolte af, at kunne tilbyde denne 5D ansigtsbehandling i vore klinik.

På en behandling vil du få øjeblikkelige synlige resultater, som vil øges i de følgende 24 timer efter behandlingen. Huden bliver renset i dybden og bliver blød og lækker og får et super frisk udseende.

Du vil se hvordan din hud ser mærkbart yngre, lysere og mere strålende ud. Rynker og fine linjer reduceres. Pigment og alderspletter reduceres. Døde hudceller fjernes. Fjerner tør og trist hud og din hud bliver næret i dybden, da alle lag i huden fugtes. Hudens fasthed og elasticitet forbedres synligt og porer formindskes.

Behandlingen vil endvidere reparere skader forårsaget af solen og vil pleje og give dyb fugt til epidermis. 

5D from Paris efterlader huden lysere og med et mere ungdommeligt udseende. Stimulerer cellefornyelsen for at genoprette hudens udstråling, opstrammende og ungdommelige udseende. 5D from Paris hjælper med at fremme en bedre iltning og gennemtrængende af hudplejeprodukter. 5D from Paris forfiner og udglatter hudens struktur, efterlader huden blød og forfrisket. Du får en blød og strålende hud, der er glat at røre ved. Forbedrer synligt hudens fasthed. Virkelig en luksus ansigtsbehandling med synlige resultatet.

Behandlingen består af: Dobbelt afrensning af hele ansigtet, Herefter peeling og masker, som udføres i flere step med en speciel massage teknik, Peel off maske, Dagcreme & decolte creme.

Pris 695,00. Tilbud 595,- Behandlingstiden er 75 min. Vi anbefaler en behandling hver 28. dag

Japansk Lifting

Japansk Lifting er en helt igennem super lækker behandling af ansigtet. Der benyttes japanske behandlingsteknikker, massage & ansigtszoneterapi. Vi arbejder med ansigtets muskler og afspænder det ved hjælp af specielle teknikker . Ansigtet løftes og  eventuelle rynker glattes ud. Dine spændinger i ansigtet fjernes og ansigtsvævet drænes for eventuelle væskeophobninger. Ansigtet får et mere afslappet udseende og rynker og fine linjer reduceres markant. Du vil allerede ved første behandling kunne se resultater. Det er en yderst behagelig behandling og de fleste falder i søvn under behandlingen. Japansk Lifting bruges af mange kendte og benyttes istedet for botox og restylane.

Behandlingen: Afrensning af ansigtet, Maske, Hovedbundsmassage ,AnsigtsZoneterapi,  akupressur og lymfedrænage, Ansigtsmaske, Himalaya saltkugler, Creme og øjencreme.

Pris 550,-. Varighed 75 min.